• Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar

MixCom ContentMixCom Content

Creatieve specialisten in Design, Content en Digital

Fruitige zuurkoolsalade

Kook de zuurkool in zo’n zes minuten gaar, giet de groente af en laat die afkoelen. Laat tegelijkertijd de abrikozen een paar minuten wellen in lauwwarm water. Schil de appels en peren en snijd ze in stukjes. Doe ze samen met de abrikozen in een pan water en breng dit aan de kook. Laat het fruit vijf minuten pruttelen. Na een minuut of tien is de zuurkool voldoende afgekoeld en kan het gekookte fruit erbij. Schep alles goed door elkaar, voeg er peper bij en strooi er wat fijngeknipte peterselie overheen om het gerecht af te maken.

Vorige bericht Gebakken aardappels met spek
Volgende bericht Frans gerecht in de Tajine

Bron

NaamgezondNU
URLhttp://www.gezondnu.nl

Primaire Sidebar