• Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar

MixCom ContentMixCom Content

Creatieve specialisten in Design, Content en Digital

Geroosterde pompoen en zuurkoolrisotto

Geroosterde Pompoen
Snijd de pompoen in partjes en meng die met de olie, honing en tijm. Breng het op smaak met peper en zout. Breek de bol knoflook in tenen en meng dit met de rest. Rooster het in de oven 30 minuten op 180 ºC.

Zuurkoolrisotto
Fruit de rijst aan in een pan met olijfolie. Voeg de zuurkool en de sjalotjes toe en bak even door. Blus de rijst af met de wijn en laat die zachtjes verdampen. Als de wijn verdampt is, voegt u steeds wat bouillon toe en laat deze ook verdampen. Herhaal dit tot de rijst al dente is. Voeg de crème fraîche en bieslook toe en breng het op smaak met peper en zout.

Vorige bericht Geroosterde zoete groenten met munt
Volgende bericht Griekse salade met Turkse hummus

Bron

NaamgezondNU
URLhttp://www.gezondnu.nl

Primaire Sidebar