Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan heel even voorzichtig goudbruin. Voeg de kokos toe en rooster dit al omscheppend mee tot de kokos lichtbruin kleurt. Haal het sesam-kokosmengsel uit de pan.
Pel en snipper de uien en knoflook. Maak de groene kool schoon en snijd of schaaf de kool in smalle reepjes. Breng de quinoa met 4 kopjes water aan de kook en kook het graan in ca. 15 min. zachtjes gaar.
Verhit de olie in een grote braadpan fruit de ui en knoflook zachtjes glazig. Voeg de groene kool toe en roerbak de groenten in ca. 5 min. beetgaar. Bestrooi de vis met peper en leg de vis op de kool.
Meng de sojasaus en citroensap door elkaar en giet dit mengsel over de vis. Sluit de pan af met een deksel en laat de vis in 6-10 min. net gaar worden. Bestrooi met het sesam-kokosmengsel en serveer met de quinoa.