Hoger scoren met uw website? Zorg regelmatig voor nieuwe content. Wij kunnen u dit uit handen nemen. 

Recepten

Neem contact met ons op.

X

De traditionele tiramisu is superlekker, maar echt niet goed voor de lijn. Het was een uitdaging een héle lekkere tiramisu te maken met minder calorieën. In dit recept is een deel van de slagroom en mascarpone vervangen door magere Franse kwark. Dat maakt dit toetje minder zwaar en fris.

Laat de gedroogde goji bessen wellen in lauw water, zodat ze voldoende vocht kunnen opnemen. Maak de pompoen schoon, snijd hem in parten, verwijder de pitten, de slierten en rasp de pompoen fijn. Bak de geraspte pompoen in een koekenpan beetgaar. Maak intussen een beslag van boter, melk, suiker, eieren, bloem, bakpoeder en tot slot de geraspte gabakken pompoen.

Kook het schoongemaakte en fijngemaakte fruit met het sap binnen twintig minuten gaar. Pureer de jam met een staafmixer en doe de koelkasttest. Als de jam van het vuur is, mag de basilicum erdoor: pureer alles nog even.

Feestelijke fruitmuffins

Verwarm de oven op 180 graden. Smelt de boter in een steelpannetje, maar laat het niet te heet of bruin worden. Leg de rozijnen in lauw water. Meng in een kom de patentbloem, suiker, bakpoeder, gesmolten boter, eieren en de eidooier door elkaar. Voeg de melk, honing en de kaneelpoeder toe en meng het beslag door elkaar. Snijd de geschilde appels in blokjes.

Direct content nodig? Wij hebben een grote contentdatabase waaruit u direct content kunt gebruiken!

content op maat Content op Maat!

Teksten nodig waarmee uw website kan scoren?

Niet alleen het hebben van content is tegenwoordig belangrijk maar ook het hebben van kwalitatief goede content én voor zoekmachines geoptimaliseerd. Naast onze contentdatabase kunnen wij u ook ondersteunen met:

  • Het schrijven van nieuwe (web)teksten
  • Teksten redigeren
  • Het optimaliseren van (bestaande) teksten voor zoekmachine-optimalisatie (SEO)
  • Het optimaliseren van (bestaande) teksten voor verhogen van de conversie

Wij hebben niet alleen ervaring met webteksten maar ook voor offline gebruik zoals magazines!

Interesse?
Neem contact met ons op.

Wij leveren content voor onder andere:


  • gezondNU
  • Lekker Gezond
  • ziekten.nl