Benodigdheden (4. personen):
- 100 gr waterkers
- 100 gr veldsla
- 80 gr alfalfa
- 100 gr magere feta
- 2 appels
- ½ zakje amandelschaafsel (50 gram)
- 4 eetlepels citroensap
- 4 eetlepels notenolie
- zout en peper
- 200 gram driekleurige spirali (pasta)
Bereiding:
Kook de spirali volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de veldsla en de waterkers, waarna u de worteltjes verwijdert. Rooster het amandelschaafsel even in een koekenpan, zodat het goudbruin wordt. Was en snijd de appels in vieren, verwijder de klokhuizen en snijd de partjes in dunne schijfjes, die u met 3 eetlepels citroensap besprenkelt. Snijd de fela in blokjes. Maak een dressing van de notenolie en de rest van het citroensap, en breng de dressing op smaak met peper en zout. Meng alles in een grote schaal. Heerlijk met ciabatta.